Sous-vide produkty

I

I vy se můžete s lehkostí stát mistry kuchaři, s úsporou Vašeho času. Staňte se králem kuchyně, nebo společné grilovačky s přáteli.

Vepřové koleno
Steak z krkovičky
Vepřové žebra
Vepřový bůček
Vepřový tomahawk

Výhody sous-vide

Jídlo je vařeno rovnoměrně a přesně na požadovanou úroveň propečení, což snižuje riziko přepečení nebo nedovaření.

Vakuově zabalené prostředí zachovává šťávy a aroma, což vede k chutnějším pokrmům.

Prodloužené vaření při nízkých teplotách může rozložit tuhá vlákna v mase, což ho činí obzvláště křehkým.

Vaření ve vakuovém balení minimalizuje ztrátu živin ve srovnání s tradičními metodami.

Přesná kontrola teploty snižuje riziko přežití škodlivých bakterií během vaření.

Jídlo je připraveno předem a je vakuově zabaleno se všemi chutěmi až do doby, kdy se rozhodnete ho připravit na stůl. Jde jen o to ho prohřát, opéct, dodělat mu křupavou kůrčičku… Což je otázka pár minut.